Andreas Sköld presenterar Andreas Sköld - deluxe!

Andreas Sköld presenterar Andreas Sköld - deluxe!

Onsdag, 20 februari 2019 klockan 18:00

Publik, Torggatan 1, Västerås

Den 20 februari kommer Västerås egen revykung att hålla en exklusiv föreställning med ”Andreas sköld presenterar Andreas Sköld - Deluxe!”.

Föreställningen som gjort succé landet runt, men som nu sätts upp med extramaterial och där intäkterna oavkortat går till Västerås stadsmission som arbetar med bland annat hemlöshet, arbetsintegration och att skapa trygghet för särskilt utsatta kvinnor i Västerås. 

Andreas bjuder på sin bejublade enmansföreställning som nu gör sin fjärde säsong på turné i landet. Det hela presenteras som en ’solorevy i miniformat’ där galenskap blandas friskt med finurliga tänkvärdheter. Andreas är en flerfaldigt prisbelönad revyartist som speciellt gillar när det bor ett ’aha’ i publikens ’haha’. Det utlovas en mustigt mysputtrande anrättning med plats för mycket sång och musik – och vem vet, kanske även lite dans?

Andreas Sköld ses bland annat i den årligen tv-sända Falkenbergsrevyn. Just denna kväll är också föreställningen något förlängd med unikt extramaterial. 

 

20 februari kl 18-19 på Publik, Torggatan 1 i Västerås. Insläpp från 17.00.

Pris: 200 kr. Lättare tilltugg ingår. Dryck finns att köpa i baren. 
Åldersgräns för deltagare är 18 år, ID kan komma att kontrolleras vid insläpp.

Meddela oss gärna om du/ni inte kan gå. Då pengarna går direkt till välgörenhet kan vi tyvärr inte göra någon återbetalning. Dock kan vi fylla på från vår eventuella väntelista.

OBS! Vill du boka fler än fem biljetter och vill betala mot faktura? 
Kontakta oss på ella.heinonen@vasterasstadsmission.se

 

Biljetter finns också att köpa i vår Second hand-butik på Ateljégatan 4 i Västerås.

 

Varmt välkomna!

 

Samarbete med:

 

Bokningstyp Pris Antal

Biljett

200,00 SEK

exkl. moms 0%

Alla priser exklusive moms